GLAZEN SCHUIFWANDEN VOOR TERRAS, OVERKAPPING OF BALKON

Wij plaatsen glazen schuifwanden in Scherpenheuvel, Diest, Aarschot en omgeving

Iwan de Klusjesman is gespecialiseerd in glazen schuifwanden. Hiermee creëert u een open gevoel en behoudt u steeds een optimaal uitzicht. Dankzij de sterkte van de compacte draagconstructie uit hoogwaardig aluminium zijn er bovendien geen extra palen nodig om deze glazen schuifwanden te installeren. 

 

Wij plaatsen brede glazen schuifwanden zodat u maximaal kunt genieten van het uitzicht. De panelen lopen op kogelgelagerde wielen en bij dit systeem trekt elk element het volgende element automatisch mee. Deze schuifwanden kunnen ook perfect overhoeks worden geïnstalleerd. We kunnen ze zowel op een nieuwe als op een bestaande constructie monteren.

Glazen schuifwanden voor diverse toepassingen

De glazen schuifwanden van Iwan de Klusjesman worden onder andere geplaatst als toegangspoort tot uw balkon, maar zijn ook geschikt bij overkappingen of voor uw terras. Zelfs trendy tuinhuizen of zomertuinen worden met onze schuifwanden uitgerust. 

 

Hoewel ze vaak worden gebruikt als toegangspoort tot de buitenwereld, staan ze ook binnen niet mis. Vooral in loftwoningen kunnen ze verschillende kamers scheiden zonder aan de lichtinval te morrelen. Daarnaast worden ze soms gebruikt om een open gevoel te creëren bij binnenzwembaden met een eigen ontspanningstuintje

Poolhouse met glazen schuifwand

Ontdek de glazen schuifwand VG17

Bij Iwan de Klusjesman zijn we voornamelijk fan van de glazen schuifwand VG17. Deze glazen schuifwand biedt een maximale transparantie en is eenvoudig bedienbaar. In feite rekent hij op dezelfde voordelen als de VG15 glazen schuifwand, buiten het feit dat het een speciaal afwateringsconcept biedt, een hoogwaardig metalen beslag heeft en een meerdelige vloerrail bevat. 

 

U heeft hierbij de keuze uit vijf hoogwaardige grepen die stuk voor stuk een tijdloos design kennen. Het is een ideale oplossing voor het vergroten van uw terras of voor het opwaarderen van uw balkon. Deze en onze andere glazen schuifwanden plaatsen wij in Scherpenheuvel, Aarschot, Diest en omgeving.

 

Ontdekt u graag de vele voordelen van de glazen schuifwanden van Iwan de Klusjesman? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Poolhouse Claes met glazen schuifwand
Poolhouse Claes met glazen schuifwand
press to zoom
Poolhouse met glazen schuifwand
Poolhouse met glazen schuifwand
press to zoom
Poolhouse Claes met glazen schuifwand
Poolhouse Claes met glazen schuifwand
press to zoom
Van Diest glazen wand
Van Diest glazen wand
press to zoom
1/3