Iwan de Klusjesman uw specialist in (Houten) Poorten en afsluitingen.

0472 28 32 60

Iwan de Klusjesman nabij Diest en Aarschot: uw specialist in (houten) poorten en afsluitingen

Met een afsluiting rond uw tuin of domein, kunt u alle kanten op. Iwan de Klusjesman plaatst afsluitingen in alle vormen en maten. Maar wat nog belangrijker is: met alle denkbare materialen.


Op die manier personaliseert u uw afsluiting tot in de puntjes. Een industriële look voor uw moderne woning of een natuurlijk look & feel voor uw landelijke villa: alles kan.


Afsluiting op maat: ontdek alle mogelijkheden

Een natuurlijke uitstraling bereikt u – uiteraard – met natuurlijke materialen. Zo kunnen we hagen en struiken aanplanten om een harmonieuze afsluiting te bekomen. Maar ook afsluitingen in kastanjehout, inclusief bijhorende poortjes, of afsluitingen met hazelaarschermen zijn een goede optie.

Verder kunt u ook opteren voor andere mooie houtsoorten. Even
natuurlijk, maar net dat tikje strakker op het gebied van design:

  • Geïmpregneerd tuinhout
  • Hardhout

Geïmpregneerd tuinhout

Geïmpregneerd tuinhout kan toegepast worden als tuinschermen en jaloezieschermen, maar ook met rabatplanken tand en groef – of zelfs in combinatie met betonnen palen.

Hardhout

Bankiraï is dé houtsoort voor buiten: heerlijk veelzijdig en bijzonder duurzaam. We plaatsen onder meer rabatplanken, maar ook tuinschermen, jaloeziewanden en trelissen in Bankiraï. Als u eerder houdt van de uitstraling van Thermowood, kunt u opteren voor blokprofielen, een tand- en groefsysteem of parallello.

De industriële touch

Mag het ietsje stoerder zijn? Ga dan voor de robuuste uitstraling van steenkorven, afsluitingen in metaal of draadafsluitingen. Ook composiet levert prachtige resultaten én geeft u een ruime kleurkeuze. Dat plaatsen we in plankvorm en met een tand- en groefsysteem.

Vergeet onze afsluitingen voor dieren niet. We plaatsen paardenomheiningen, schapenomheiningen en kippenrennen op maat.

De juiste poort voor de mooiste afsluiting

Uiteraard werken we alles af met een mooie toegangspoort die bij uw afsluiting past. Open, gesloten, standaard, op maat, in hout, hardhout of een combinatie van materialen: u hebt de vrije keuze. Ook het automatiseren van uw poortwerk behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten of een gratis offerte aanvragen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons 0472 28 32 60